Dashboard: Matchvoorstellen
Categorie Dashboard opties voor huisdiereigenaren | Aantal keer bekeken 152


Matchvoorstellen

Hier kun je je matchvoorstellen bekijken en beheren. Zodra een geïnteresseerde reageert, wordt hen gevraagd om enkele vragen in te vullen over hun thuis-, woon- en leefomgeving. Aan het einde wordt een score berekend op basis van deze informatie, variërend van 10% tot 100%. Deze score wordt aan jou voorgelegd, samen met de gegevens over de thuissituatie van de geïnteresseerde.

Je hebt de mogelijkheid om geïnteresseerden uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek, afhankelijk van hoe goed ze bij jouw voorkeuren passen. Als het eerste gesprek goed bevalt, kan er eventueel een tweede kennismakingsgesprek plaatsvinden. Dit kan zelfs bij de geïnteresseerde thuis plaatsvinden, zodat je een idee krijgt van waar Senne zal opgroeien. Het uiteindelijke besluit ligt bij jou.

Je kunt tot drie families tegelijkertijd uitnodigen. We raden je aan dit te doen, mochten er meer personen reageren waarbij je een goed gevoel hebt. Na alle gesprekken kun je beslissen of je verder wilt gaan met deze personen. Indien gewenst kun je het matchvoorstel verwijderen en nieuwe personen uitnodigen. Wanneer je een matchvoorstel verwijdert, wordt de geïnteresseerde op dit moment nog niet op de hoogte gesteld.

Bij het aanvragen van een kennismakingsgesprek wordt de status direct aangepast naar "KENNISMAKINGSGESPREKKEN GESTART", zodat nieuwe geïnteresseerden kunnen zien dat er al een gesprek is aangevraagd. Het is op dit moment nog wel mogelijk om nieuwe reacties te ontvangen, tenzij je dit handmatig uitschakelt.



Vraag niet beantwoord?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Stuur een e-mail