Een zoekprofiel is ideaal voor personen die op zoek zijn naar een nieuw huisdier of die een plek aanbieden waar een huisdier opnieuw geplaatst kan worden. In tegenstelling tot traditionele methoden, waarbij een huisdier wordt aangeboden voor herplaatsing en geïnteresseerden kunnen reageren, stelt het zoekprofiel huisdiereigenaren in staat om actief op zoek te gaan naar het meest geschikte nieuwe thuis voor hun dier. Eigenaren kunnen direct contact opnemen met potentiële nieuwe baasjes die ze geschikt vinden via hun zoekprofiel.

De informatie in de zoekprofielen is volledig anoniem; namen en persoonlijke gegevens zijn niet zichtbaar, tenzij expliciet aangegeven wordt dat dit gewenst is. In het zoekprofiel kun je specifieke wensen aangeven zoals het type dier (hond, kat of konijn), het ras, geslacht, uiterlijke kenmerken en andere belangrijke zaken zoals vaccinatiestatus, of het dier gecastreerd is, en andere medische informatie. Ook kun je een persoonlijke introductie en een bericht toevoegen om jezelf voor te stellen aan potentiële nieuwe eigenaren.

Zoekprofiel
Met een Premium of Platinum zoekprofiel heb je de mogelijkheid om foto's van je woon- en leefomgeving toe te voegen. Dit geeft de huidige eigenaar direct een duidelijk beeld of jouw thuis geschikt is voor hun huisdier. Bovendien kun je een vriend of vriendin uitnodigen om ook een zoekprofiel aan te maken; zij ontvangen dan 35% korting. Met een Premium of Platinum profiel verschijn je altijd bovenaan de zoekresultaten. Uit onze ervaring blijkt dat profielen met foto's van de thuis- en leefomgeving vaker gekozen worden, omdat deze een completer beeld geven van jouw situatie en eventuele andere huisdieren.

Je hebt de vrijheid om zoveel zoekprofielen aan te maken als je wilt, voor verschillende huisdieren of specifieke kenmerken. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld zowel én hond als een kat, of misschien een konijn zoekt, of geïnteresseerd bent in meerdere rassen.Geavanceerde Zoekfunctie voor Huisdiereigenaren

Ben je van plan om je hond, kat of konijn te herplaatsen en ben je benieuwd of er geïnteresseerde families zijn? Wij hebben de oplossing voor jou!

Onze geavanceerde zoekfunctie is speciaal ontwikkeld voor huisdiereigenaren. Je kunt de specifieke kenmerken van jouw huisdier invoeren, zoals ras, leeftijd en gedrag. Ons systeem filtert vervolgens de zoekprofielen die aansluiten bij jouw criteria. Als je bijvoorbeeld een Duitse herder hebt, dan worden alle profielen die interesse tonen in herdershonden en veedrijvers in de zoekresultaten opgenomen. Zo vind je efficiënt en gericht potentiële nieuwe thuisomgevingen voor je huisdier.Bekijk alle matchende zoekprofielen: 14

Jouw tags:
Hond Reu Kortharig Middel (35-70cm) Volwassen Duitse Herder Herdershonden en veedrijvers Bruin Zwart


Je kunt specifiek selecteren of je zoekprofielen wilt zien die voorzien zijn van een familiefoto of enkel die met foto's van de leefomgeving. Ook profielen zonder uitgesproken voorkeur voor deze opties worden in de zoekresultaten opgenomen.

Huisdiereigenaren hebben de mogelijkheid om met slechts één druk op de knop zoekprofielhouders uit te nodigen om hun huisdier te bekijken, dat aangemeld is op Herplaatsing-Huisdieren.nl.


Waarom kiezen voor een zoekprofiel bij Herplaatsing-Huisdieren.nl?


Het zoekprofiel is volledig geïntegreerd in onze database.

Zichtbaar voor alle gebruikers

Het zoekprofiel is volledig anoniem, tenzij je ervoor kiest om je naam zichtbaar te maken

Geldig voor 12 maanden en stopt daarna automatisch

Kan op elk moment gepauzeerd of verwijderd worden

Optie om te zoeken op specifieke rassen of gehele rassengroepen

Mogelijkheid om profiel- en familiefoto's toe te voegen

Ruimte voor een uitgebreide toelichting op je zoekcriteria

Ruimte om een persoonlijk bericht toe te voegen – maak het aantrekkelijk!

Mogelijkheid om foto's van je thuis- en leefomgeving toe te voegen

SMS-alerts bij elke reactie

Eenvoudig te upgraden naar een hoger pakket voor meer opties

Nodig een vriend uit en geef hem/haar 35% korting op een Premium of Platinum pakket

Deel je zoekprofiel gemakkelijk via sociale media of direct met vrienden

Uitgebreide zoekfunctie met de mogelijkheid om enkel te filteren op profielen met leefomgeving foto's of profiel- en familiefoto's

Optie beschikbaar afhankelijk van het gekozen pakket

Ben je overtuigd? Aarzel dan niet en maak vandaag nog je nieuwe zoekprofiel aan!