Een zoekprofiel is speciaal voor mensen die op zoek zijn naar een nieuw huisdier of een plaatsingsadres willen aanbieden. Huisdiereigenaren kunnen op deze manier zelf op zoek naar het beste herplaatsingsadres voor hun huisdier (in plaats van iemand die een dier voor herplaatsing aanbiedt en geïnteresseerden daar op kunnen reageren is dit nu dus juist omgekeerd). Huisdiereigenaren kunnen geïnteresseerden met een zoekprofiel een bericht sturen wanneer ze denken dat hij of zij het perfecte baasje voor hun huisdier zou kunnen zijn.

De zoekprofielen zijn volledig anoniem, er zijn geen namen of persoonlijke gegevens zichtbaar tenzij je aangeeft dat je dit wel wilt. In het zoekprofiel kun je verschillende gegevens vermelden; of je op zoek bent naar een hond, kat of een konijn, een specifiek ras, het geslacht en de (uiterlijke) kenmerken van het huisdier maar ook zaken op het gebied van vaccinaties, castratie en medische gegevens kun je hier vermelden. Daarnaast kun je jezelf voorstellen en een persoonlijk bericht toevoegen.

Zoekprofiel
Met een premium of platinum zoekprofiel kun je zelfs foto's van je thuis- en leefomgeving plaatsen zodat de huidige eigenaar direct een goed beeld heeft of jouw omgeving bij zijn/haar huisdier past. Tevens kun je een vriend of vriendin uitnodigen die 35% korting ontvangt als ze ook een zoekprofiel aanmaken. Daarnaast verschijn je met een premium of platinum zoekprofiel altijd bovenaan in de resultaten. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat profielen met thuis- en leefomgeving foto's vaker uitgekozen worden omdat ze dan een beter beeld van jou, je leefomgeving en eventuele huisdieren hebben.

Je kunt zoveel zoekprofielen aanmaken als je zelf wilt voor verschillende huisdieren en/of kenmerken (als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een hond én een kat of een konijn, of als je meerdere rassen zoekt).Uitgebreide zoekfunctie voor huisdiereigenaren

Wil je jouw hond, kat of konijn herplaatsen en je wilt weten of families op zoek zijn naar jouw viervoeter? Dan bieden wij de oplossing!

Wij hebben een uitgebreide zoekfunctie gemaakt voor de huisdiereigenaren waarbij je de kenmerken van jouw hond, kat of konijn kunt opgeven en die passende zoekprofielen selecteert. Ons systeem selecteert zelfs zoekprofielen waarbij de zoekprofielhouder een rassencategorie geselecteerd heeft. Stel je hebt een Duitse herder dan worden alle herdershonden en veedrijvers meegenomen is het zoekresultaat.

Bekijk alle matchende zoekprofielen: 1

Jouw tags:
Hond Reu Kortharig Middel (35-70cm) Volwassen Duitse Herder Herdershonden en veedrijvers Bruin Zwart


Het is mogelijk om aan te geven of je alleen zoekprofielen wilt zien met een familiefoto of bijvoorbeeld alleen profielen met leefomgeving foto's. Profielen waarbij aangegeven is dat er geen voorkeur is bij een bepaalde optie worden ook meegenomen in het zoekresultaat.

Huisdiereigenaren kunnen met één druk op de knop zoekprofielhouders uitnodigen om de plaatsing te bekijken van hun huisdier als deze aangemeld is op Herplaatsing-Huisdieren.nl en als ze denken de perfecte match gevonden te hebben.Waarom kiezen voor een zoekprofiel bij Herplaatsing-Huisdieren.nl?Het zoekprofiel is volledig geïntegreerd in ons systeem en database

Het zoekprofiel is voor iedereen zichtbaar

Het zoekprofiel is volledig anoniem, tenzij je wilt dat je naam zichtbaar word gemaakt

Het zoekprofiel is 12 maanden geldig en stopt automatisch

Kan op elk moment op pauze gezet- of verwijderd worden

Je kan aangeven of je een specifiek ras zoekt of een volledig rassengroep

Je kan een profiel-, familie foto toevoegen

Uitgebreide toelichting naar waar je precies op zoek bent

Persoonlijk bericht toevoegen (schrijf een wervende tekst)

Thuis- en leefomgeving foto's toevoegen

SMS alert bij elke reactie

Eenvoudig te upgraden naar een hoger pakket

Verstuur makkelijk een uitnodiging van je eigen aanmelding

Nodig een vriend uit die 35% korting ontvangt op premium/platinum pakket

Je kan een zoekprofiel makkelijk delen op je social media pagina's of direct met je vrienden

Uitgebreide zoekfunctie en mogelijk om te filteren op alleen profielen met leefomgeving foto's of profiel-, familie foto's

Optie beschikbaar afhankelijk van het gekozen pakket

Overtuigd? Maak dan nu een nieuw zoekprofiel aan!